locaties in delft, naaldwijk 
en  Pijnacker

In 2012 is de eerste vestiging van Drive in Units aan de Schieweg 89 in Delft geopend, pal tegenover Makro. Vanwege het grote succes van dit nieuwe concept voor opslag- en werkruimte, zijn in korte tijd maar liefst 300 Drive in Units in gebruik genomen door ondernemers en particulieren.
 
Om de Westlandse ondernemer, hobbyist, zzp-er en particulier ook van dit unieke concept mee te laten profiteren, is een tweede vestiging van Drive in Units geopend aan de Hovenierstraat 99b2 op bedrijventerrein De Woerd te Naaldwijk. Ook hier zijn Drive in Units te huur, variërend in oppervlakte van 4 m² tot 60 m². 

Daarnaast is er sinds september 2022 een derde vestiging van Drive in Units bij aan de Vlielandseweg in Pijacker. Ook hier zullen de units variërend zijn in oppervlakte.

waarom huren bij drive in units?

Met rijstraten van maar liefst 7 meter breed is elke unit per (bedrijfs)auto makkelijk bereikbaar. Bovendien kunt u, naast het opslaan van goederen, de units ook als werkruimte gebruiken. 
Met huurtermijnen die per 2 maanden opzegbaar zijn, scherpe huursommen en permanent cameratoezicht, kunt u hier zorgeloos ondernemen of uw hobby uitoefenen.

Contact gegevens

Postadres

Secretaris Verhoeffweg 19e
2671 HT Naaldwijk

Bezoekadressen:
Schieweg 89, 2622 AT Delft
Hovenierstraat 99b2, 2671 DB Naaldwijk
Vlielandseweg 20j, 2641 KC Pijnacker